Відсторонена судом Супрун перервала відрядження у США та повертається до України  

Відсторонена судом від посади в.о. міністра охорони здоров'я Уляна Супрун терміново повертається з планового відрядження у США. Про це повідомили в ефірі "Сніданку 1+1".

"Як повідомили "Сніданку" у прес-службі керівника МОЗ зараз Уляна Супрун перебувала у відрядженні в США, проте зараз повертається до України", - розповіли в ефірі.

Уляні Супрун тимчасово заборонили виконувати обов'язки міністра охорони здоров'я. Заборона діятиме до остаточного рішення суду. Водночас у соцмережах вже з'явився хештег "ПідтримуюСупрун". 

Згодом у суді пояснили, що ухвалили таке рішення у зв’язку з тим, що вона "занадто довго була виконувачем обов'язків", а також має два громадянства - українське і американське, що заборонено законом.

У Міністерстві охорони здоров'я повідомили, що консультуються з юристами через таке рішення суду.  

ТСН

06-02-2019

НАВЧИСЬ БУТИ ХОРОШОЮ ПОЛІТИКИНЕЮ

Школа ПУЛу жінок
заходь!
Відеоматеріали
Для тих, хто хоче бути професіоналом у політиці.
Жінки-народні депутатки
Член депутатської депутатської групи "За майбутнє" у Верховній Раді України
Член депутатської депутатської групи "За майбутнє" у Верховній Раді України Перший заступник голови Комітету Верховної Ради України з питань гуманітарної та інформаційної політики Веб-сторінкаЧлен групи з міжпарламентських зв’язків з Сполученими Штатами Америки Веб-сторінка Член групи з міжпарламентських зв’язків з Республікою Польща Веб-сторінка Член групи з міжпарламентських зв’язків з Канадою Веб-сторінка Член групи з міжпарламентських зв’язків з Угорщиною Веб-сторінка Член групи з міжпарламентських зв'язків з Литовською Республікою Веб-сторінка Член групи з міжпарламентських зв'язків з Фінляндською Республікою Веб-сторінка Член групи з міжпарламентських зв’язків з Королівством Норвегія Веб-сторінкаДата народження: 23 червня 1965р.Відомості на момент обрання: освіта вища, народний депутат України, член ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ "УКРАЇНСЬКЕ ОБ’ЄДНАННЯ ПАТРІОТІВ – УКРОП", проживає в місті Луцьку, судимість відсутня, самовисування.
Copyright www.womeninpolitics.org.ua. All rights reserved
Яндекс.Метрика