"Бачите, як впав рубль" - Нуланд вважає, що санкції проти Росії "боляче кусаються"

Помічник держсекретаря США у справах Європи та Євразії Вікторія Нуланд в інтерв'ю латвійському телебаченню заявила, що санкції, спільно введені Сполученими Штатами і ЄС проти Росії, "боляче кусаються". Про це повідомляє "Голос Америки".

"Думаю, ви бачите, як впав рубль. Бачите, скільки грошей Москві довелося витратити на те, щоб його захистити. Ви бачите, як росте інфляція. На жаль, економічні труднощі зростають і для росіян, і ми дуже шкодуємо, що російський уряд прийняв таке рішення", - сказала Нуланд.

Вона зазначила, що в разі виконання Росією всіх умов Мінського меморандуму і американські, і європейські санкції можуть бути скасовані.

"Але це потребує від Росії та її ставлеників прийняти рішення про відновлення суверенітету на українському кордоні, припинення боїв, відведення техніки та живої сили назад додому і не заважати миру і процвітанню в Україні, а також дозволити Україні бути тим мирним сусідом, яким вона могла б бути", - сказала Нуланд.

Gazeta.ua

08-11-2017

НАВЧИСЬ БУТИ ХОРОШОЮ ПОЛІТИКИНЕЮ

Школа ПУЛу жінок
заходь!
Відеоматеріали
З чого і як жінка може почати політичну кар’єру? Що найважливіше на початку? Для чого потрібна команда? Що таке ресурси? Для чого потрібна політична платформа? Для чого взагалі жінкам іти у політику? На ці та інші запитання відповідають експерти у фільмі «Жінки в політиці. З чого почати?»
Жінки-народні депутатки
Член депутатської фракції ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ "СЛУГА НАРОДУ"
Член депутатської фракції ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ "СЛУГА НАРОДУ" Член Комітету Верховної Ради України з питань Регламенту, депутатської етики та організації роботи Верховної Ради України Веб-сторінкаДата народження: 20 червня 1979р.Відомості на момент обрання: освіта вища, менеджер готельного бізнесу, ТОВ "Бізнес-центр "Буковина", безпартійнa, проживає в місті Чернівцях, судимість відсутня, включена до виборчого списку під № 67.
Copyright www.womeninpolitics.org.ua. All rights reserved
Яндекс.Метрика