Денісова: В Україні має бути обов’язкове державне медичне страхування

В Україні повинне бути обов’язкове державне медичне страхування та цільове використання грошей на медицину.

Про це заявила народний депутат фракції "Народний фронт", голова Комітету з питань соціальної політики, зайнятості та пенсійного забезпечення Людмила Денісова під час зустрічі з в. о. міністра охорони здоров’я Уляною Супрун, на якій обговорювалося питання щодо запровадження державного солідарного медичного страхування.

"У нас повинне бути обов’язкове державне медичне страхування та цільове використання грошей на медицину. Важливо платити не за утримання закладу, а за послуги", - сказала Людмила Денісова.

Також вона наголосила на ряді проблемних моментів відповідного законопроекту, які потребують доопрацювання, та зазначила, що за своєю суттю страхування має гарантувати соціальний захист, що включає матеріальне забезпечення.

Наприкінці зустрічі сторони домовились про подальшу спільну роботу над законопроектом з метою зробити цілісний документ, який буде спрямований не тільки на вирішення проблем з оплатою медичних послуг, а й на захист інтересів застрахованих осіб (пацієнтів).

Народний фронт

08-11-2017

НАВЧИСЬ БУТИ ХОРОШОЮ ПОЛІТИКИНЕЮ

Школа ПУЛу жінок
заходь!
Відеоматеріали
Що таке імідж і з чого він складається? Які шляхи його формування? Як правильно формувати позитивний імідж? На що і на кого орієнтуватися? Яких помилок слід уникати у формуванні та підтриманні свого політичного іміджу? Про зовнішність, репутацію та поведінку розповідають експерти у фільмі «Жінки в політиці. Імідж»
Жінки-народні депутатки
Член депутатської фракції ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ "СЛУГА НАРОДУ"
Член депутатської фракції ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ "СЛУГА НАРОДУ" Заступник голови Комітету Верховної Ради України з питань антикорупційної політики Веб-сторінкаДата народження: 6 березня 1983р. Відомості на момент обрання: освіта вища, шеф-редактор, ТОВ "Комунікаційниий хаб "Економіка", безпартійнa, проживає в місті Миколаєві, судимість відсутня, включена до виборчого списку під № 56.
Copyright www.womeninpolitics.org.ua. All rights reserved
Яндекс.Метрика