Денісова провела засідання Президії Національної тристоронньої соціально-економічної ради

Голова Національної тристоронньої соціально-економічної ради, Міністр соціальної політики України Людмила Денісова провела засідання Президії Національної ради. Міністр поінформувала сторони профспілок та роботодавців про хід роботи Уряду над проектом Державного бюджету України на 2015 рік.

За словами Людмили Денісової, наразі триває узгодження документу між Кабінетом Міністрів, Президентом та Верховною Радою України, після чого буде проведено презентацію проекту Держбюджету для соціальних партнерів по Національній тристоронній соціально-економічній раді, зазначила Міністр.
Також відбулося засідання Національної ради. Серед низки актуальних питань окрему увагу було приділено заходам Уряду щодо соціального захисту малозабезпечених громадян в умовах підвищення тарифів на житлово-комунальні послуги. Як наголосив у своїй доповіді директор Департаменту державної соціальної допомоги Мінсоцполітики Віталій Музиченко, програмами надання житлових субсидій та компенсацій Уряд планує охопити до 30 % домогосподарств. Зокрема, 1, 6 млн. сімей під час опалювального періоду отримуватимуть субсидії (минулого року цей показник становив 1,3 млн.), а ще близько 3 млн. родин - компенсації додаткових витрат на житлово-комунальні послуги.

Віталій Музиченко нагадав: адресна програма компенсацій діє в Україні з 1 липня цього року. Компенсація надається сім’ям, середньомісячний сукупний дохід яких не перевищує прожиткового мінімуму для сім’ї (в середньому 1190 гривень на особу). Її розмір розраховується як різниця між розміром плати за комунальні послуги у межах норм споживання після підвищення цін і тарифів на послуги та розміром відповідного платежу, який сім’я сплачувала до їх підвищення.
Механізм призначення компенсації максимально спрощено. Для її отримання потрібно звернутися до органу соціального захисту населення за місцем реєстрації із таким переліком документів: заява, довідка про склад зареєстрованих у житловому приміщенні осіб, довідки про доходи кожної такої особи. Станом на сьогодні за компенсацією звернулося 3 628 родин.

Урядовий портал

08-11-2017

НАВЧИСЬ БУТИ ХОРОШОЮ ПОЛІТИКИНЕЮ

Школа ПУЛу жінок
заходь!
Відеоматеріали
Як готуватися до виступів та зустрічей, як правильно їх проводити, як домагатися свого під час переговорів? Як переконувати і схиляти на свій бік. Як боротися із хвилюванням? Жестикуляція та міміка, правила спілкування. Про це та інше розповідають експерти у фільмі «Жінки в політиці. Риторика і переговори»
Жінки-народні депутатки
Заступник Голови Верховної Ради України
Політична партія Всеукраїнське об'єднання "Батьківщина" Заступник Голови Верховної Ради УкраїниЗаступник члена Постійної делегації у Парламентській асамблеї Організації з безпеки та співробітництва в Європі Веб-сторінка Член групи з міжпарламентських зв'язків з Литовською Республікою Веб-сторінка Член групи з міжпарламентських зв’язків з Королівством Швеція Веб-сторінка Член групи з міжпарламентських зв’язків з Республікою Польща Веб-сторінка Член групи з міжпарламентських зв’язків з Королівством Данія Веб-сторінка Член групи з міжпарламентських зв’язків з Австрійською Республікою Веб-сторінка Член групи з міжпарламентських зв’язків з Сполученими Штатами Америки Веб-сторінкаДата народження: 17 листопада 1970р.Відомості на момент обрання: освіта вища, народний депутат України, член політичної партії Всеукраїнське об’єднання "Батьківщина", проживає в місті Києві, судимість відсутня, включена до виборчого списку під № 5.
Copyright www.womeninpolitics.org.ua. All rights reserved
Яндекс.Метрика