Денісова радить кримським біженцям звернутися у відділення ПФ України

Біженці з Криму для отримання пенсій і інших соцвиплат можуть звернутися у відділення Пенсійного фонду (ПФ) України за місцем перебування.

Про це в ефірі телеканалу "112 Україна" заявила міністр соціальної політики України Людмила Денісова.

"Якщо цей пенсіонер залишив Крим і тимчасово перебуває у будь-якому іншому регіоні України, він може звернутися до Пенсійного фонду там, де йому буде зручно, надати паспорт, посвідчення одержувача і довідку ідентифікаційного коду. Ми йому такі виплати забезпечимо за місцем його перебування", - заявила Денісова.

Також вона розповіла, що створена урядова гаряча лінія 0-800-507-309, куди кримчани-громадяни України можуть зателефонувати і отримати усі необхідні консультації.

"Ми шукаємо технічну можливість перерахувати кошти одержувачам у Крим. Ми не можемо, тому що казначейство Криму відключилося від казначейства України. Система електронних платежів не працює", - сказала міністр.

"У нас немає технічної можливості. Але ми знайдемо її, повірте", - заявила вона.

Нагадаємо, Міністерство соціальної політики України не може перерахувати кошти на виплату пенсій громадянам України в Криму через те, що казначейські рахунки на півострові заблоковані самопроголошеною владою АРК.

УКРІНФОРМ

08-11-2017

НАВЧИСЬ БУТИ ХОРОШОЮ ПОЛІТИКИНЕЮ

Школа ПУЛу жінок
заходь!
Відеоматеріали
Проект "Створення політичного українського лобі жінок" представляє мотиваційний ролик для жінок та дівчат
Жінки-народні депутатки
Член депутатської фракції ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ "СЛУГА НАРОДУ"
Член депутатської фракції ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ "СЛУГА НАРОДУ" Член Комітету Верховної Ради України з питань аграрної та земельної політики Веб-сторінкаДата народження: 27 серпня 1979р.Відомості на момент обрання: освіта середня спеціальна, тимчасово не працює, безпартійнa, проживає в місті Малин Малинського району Житомирської області, судимість відсутня, суб’єкт висування – ПОЛІТИЧНА ПАРТІЯ "СЛУГА НАРОДУ".
Copyright www.womeninpolitics.org.ua. All rights reserved
Яндекс.Метрика