Геращенко: Росія торговельною війною проти України сприяє підписанню Угоди про асоціацію з ЄС

Російська Федерація своєю політикою по відношенню до України сприяє підписанню Угоди про асоціацію між Європейським Союзом та Україною. Про це в ефірі "Шустер Live" заявила народний депутат від "УДАРу" Ірина Геращенко.

"Росія своїми діями гуртує Європейський Союз для підписання Угоди про асоціацію з Україною" , - сказала Геращенко.

За її словами, сьогодні вкрай обурює мовчазна позиція Верховної Ради щодо дій Росії відносно нашої країни. "Європейський парламент провів спеціальне засідання комітету закордонних справ і зробив політичну заяву відносно дій Росії, а ми "ховаємо голову в пісок" і не говоримо про це в парламенті", - сказала Ірина Геращенко.

Крім того, переконана народний депутат, в парламенті варто провести спеціальну дискусію, що потрібно буде зробити після підписання Угоди про асоціацію, які вона дасть переваги і які ризики несе для нашої країни. "Нам потрібно говорити не те, що буде в день підписання Угоди, а те, що дасть ця Угода і як нашій економіці жити в цей перехідний період. Чому парламент займає пасивну позицію і не проводить просвітницьку роботу?", - додала Геращенко.

Вона також зауважила, що досі залишається відкритим питання щодо вибіркового правосуддя. "Президент Янукович має відповісти чи буде Юля Тимошенко звільнена", - сказала Ірина Геращенко, нагадавши, що це є однією з вимог ЄС для підписання Угоди про асоціацію.

Прес-служба партії УДАР

08-11-2017

НАВЧИСЬ БУТИ ХОРОШОЮ ПОЛІТИКИНЕЮ

Школа ПУЛу жінок
заходь!
Відеоматеріали
Для тих, хто хоче бути професіоналом в політиці.
Жінки-народні депутатки
Член депутатської фракції ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ "СЛУГА НАРОДУ"
Член депутатської фракції ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ "СЛУГА НАРОДУ" Заступник голови Комітету Верховної Ради України з питань економічного розвитку Веб-сторінкаДата народження: 25 січня 1994р.Відомості на момент обрання: освіта вища, радник міністра, Міністерство економічного розвитку і торгівлі України, безпартійнa, проживає в місті Києві, судимість відсутня, включена до виборчого списку під № 104.
Copyright www.womeninpolitics.org.ua. All rights reserved
Яндекс.Метрика