Колодій і Сех обговорять з представником Меджлісу створення на Львівщині земляцтва кримських татар

22 березня, голова Львівської обласної ради Петро Колодій та голова Львівської обласної державної адміністрації Ірина Сех зустрінуться із Асланом Умеровим – заступником голови Меджлісу кримськотатарського народу, помічником депутата Верховної Ради України Мустафи Джемільова.

Про це повідомляє прес-служба Львівської обласної ради.

Під час зустрічі планується обговорити проблеми кримських татар, які знайшли прихисток на Львівщині, та можливість створення земляцтва кримських татар Львівщини.

Зустріч відбудеться о 16.00 в каб. 257 у приміщенні Львівської обласної Ради.

GALNET

08-11-2017

НАВЧИСЬ БУТИ ХОРОШОЮ ПОЛІТИКИНЕЮ

Школа ПУЛу жінок
заходь!
Відеоматеріали
Як готуватися до виступів та зустрічей, як правильно їх проводити, як домагатися свого під час переговорів? Як переконувати і схиляти на свій бік. Як боротися із хвилюванням? Жестикуляція та міміка, правила спілкування. Про це та інше розповідають експерти у фільмі «Жінки в політиці. Риторика і переговори»
Жінки-народні депутатки
Член депутатської фракції ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ "СЛУГА НАРОДУ"
Член депутатської фракції ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ "СЛУГА НАРОДУ" Член Комітету Верховної Ради України з питань економічного розвитку Веб-сторінкаДата народження: 31 січня 1978р.Відомості на момент обрання: освіта вища, директор, Благодійна організація "ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД "АТБ", безпартійнa, проживає в селі Новоолександрівка Дніпровського району Дніпропетровської області, судимість відсутня, суб’єкт висування – ПОЛІТИЧНА ПАРТІЯ "СЛУГА НАРОДУ".
Copyright www.womeninpolitics.org.ua. All rights reserved
Яндекс.Метрика