Королевська презентувала у Києві «нову економіку України» написану власноруч

17 серпня, у Києві, в книжковому клубі «Читай-город» відбулася презентація книги лідера партії «Україна – Вперед!» Наталії Королевської – «Нова економіка – нова країна». повідомили у прес-службі партії «Україна – Вперед!».

Як зазначила на презентації автор, у книзі розкрито основні положення плану економічних перетворень, реалізація яких дозволить за 5 років підвищити ВВП України на 80% та забезпечити людям середні зарплати 1000 євро і пенсії 500 євро.

«Ми сформували спільне бачення нової економіки. І сформували команду, яка буде реалізовувати наш економічний план. В цьому наша альтернатива нинішній та минулій владі. І тому, що відбувалося в країні останні 20 років. Ми об'єднали молодих лідерів, успішних фахівців, щоб домогтися змін в країні та підвищити стандарти життя українських громадян», – наголосила Наталія Королевська.

За словами лідера партії «Україна – Вперед!», ця книга – це результат обговорення у 27 містах України економічного проекту «Нова економіка – нова країна», участь в якому взяли понад 30 тисяч чоловік. Також проект отримав позитивні оцінки українських та зарубіжних експертів.

У книзі Наталії Королевської розкрита ціла низка важливих питань – від боротьби з корупцією до пріоритетів економічної політики.

Як повідомив присутній на презентації директор видавництва «Самміт-Книга» Ігор Степурін, всього було видано 10 тисяч примірників книги: 6 тисяч – російською мовою та 4 тисячі – українською. Він зазначив, весь україномовний наклад книги Наталії Королевської вже замовлено книжковими магазинами, а тому видавництво думає про друк другого накладу українською мовою.

«Що стосується авторського гонорару, зазвичай він становить 15%. Однак, порадившись з Наталією Юріївною, ми прийняли рішення закупити на всю суму економічні бестселери та передати їх до районних бібліотек», – сказав директор видавництва.

Більш детальну інформацію про книгу Наталії Королевської «Нова економіка – нова країна» можна дізнатися на офіційному веб-сайті видання.

Довідка:

Книга Наталії Королевської «Нова економіка – нова країна» опублікована видавництвом «Саміт-Книга» накладом 10 тис. примірників українською та російською мовами. У своїй книзі автор показує, що в країні сформувався олігархічно-бюрократичний капіталізм, який не може забезпечити гідний рівень життя громадян.

Україні потрібна нова економічна модель, за якої держава повинна визначати пріоритети розвитку, підтримувати стратегічні галузі, звільнити малий і середній бізнес від свавілля бюрократії, а також гарантувати високі соціальні стандарти. Саме через те, як економічні перетворення позначаться на якості життя українців, описує Наталія Королевська своє бачення українського економічного дива.

JeyNews
 

08-11-2017

НАВЧИСЬ БУТИ ХОРОШОЮ ПОЛІТИКИНЕЮ

Школа ПУЛу жінок
заходь!
Відеоматеріали
Для тих, хто хоче бути професіоналом у політиці
Жінки-народні депутатки
Член депутатської фракції ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ "СЛУГА НАРОДУ"
Член депутатської фракції ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ "СЛУГА НАРОДУ" Член Комітету Верховної Ради України з питань бюджету Веб-сторінкаДата народження: 15 квітня 1982р.Відомості на момент обрання: освіта вища, голова правління, громадська організація "ДІДЖИТАЛ ОСВІТА", член ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ "СЛУГА НАРОДУ", проживає в місті Києві, судимість відсутня, суб’єкт висування – ПОЛІТИЧНА ПАРТІЯ "СЛУГА НАРОДУ".
Copyright www.womeninpolitics.org.ua. All rights reserved
Яндекс.Метрика