Королевська відкликала позов до соціологів

Партія Наталії Королевської Україна-Вперед відкликає позов до соціологів. Про це сама Королевська заявила сьогодні в інтерв'ю журналістам.

Як передає кореспондент ЛІГАБізнесІнформ, Королевська наголосила: "Ми прийняли рішення, і сьогодні наші адвокати подають заяву в суд про відкликання позову проти соціологів. Вибори закінчилися, і після бійки кулаками не машуть. Тому ми прийняли рішення сьогодні перегорнути цю сторінку. Подальший розгляд цієї справи вважаємо абсолютно безглуздим. Нашими ворогами є не соціологи, нашими ворогами сьогодні є влада".

Королевська зазначила, що повністю поділяє оцінку парламентських виборів, яку дала Юлія Тимошенко - вони "були сфальсифіковані від першого до останнього дня". У новий парламент, за словами лідера партії, пройшли проекти Банкової. Україна-Вперед свої висновки зробила і проведе роботу над помилками.

У свою чергу, директор КМІС Володимир Паніотто зазначив, що якщо рішення партії Королевської означає, що добре ім'я соціологів відновлено, вони не будуть наполягати на продовженні судового процесу: "Якщо виявиться, що це нас не реабілітує, і все одно ми виглядаємо як люди, які дали невірні дані, то ми будемо подавати в суд".

Нагадаємо, 11 жовтня партія Україна-Вперед подала в суд на провідні соціологічні служби країни, вимагаючи від Феміди вжити заходів і заборонити фонду Демократичні ініціативи та КМІС публікувати будь-які рейтингові дані щодо партії Королевської. Суд витребував у Королевської дані власних соціологічних досліджень, які підтверджували б її високий рейтинг і недостовірність оспорюваних даних соцопитування, але вони так і не були надані. На виборах партія Королевської набрала ще менше, ніж їй давали соціологи - 1,58%.

Ліга. Новини
 

08-11-2017

НАВЧИСЬ БУТИ ХОРОШОЮ ПОЛІТИКИНЕЮ

Школа ПУЛу жінок
заходь!
Відеоматеріали
Для тих, хто хоче бути професіоналом у політиці.
Жінки-народні депутатки
Член депутатської Фракції Політичної Партії "ГОЛОС" у Верховній Раді України дев'ятого скликання
Член депутатської Фракції Політичної Партії "ГОЛОС" у Верховній Раді України дев'ятого скликанняЧлен Комітету Верховної Ради України з питань бюджету Веб-сторінкаДата народження: 31 березня 1987р. Відомості на момент обрання: освіта вища, фізична особа – підприємець, член Політичної Партії "ГОЛОС", проживає в місті Києві, судимість відсутня, включена до виборчого списку під № 17.
Copyright www.womeninpolitics.org.ua. All rights reserved
Яндекс.Метрика