Королевська втратила майже 1% рейтингу через "війну із соціологами" - Погребінський

Партія Наталії Королевської «Україна - вперед!» втратила майже 1% голосів виборців через «війни із соціологами».

Таку думку в коментарі кореспондентові УКРІНФОРМу висловив директор Київського центру політичних досліджень і конфліктології Михайло Погребінський.

«Це просто неймовірна дурість тих людей, які порадили Королевській затіяти цю історію. «Війна із соціологами» пішла на шкоду її рейтингам. Якби цього не було, «Україна - вперед!» могла отримати на виборах на 0,5% або навіть на 1% більше», - переконаний експерт.

При цьому Михайло Погребінський нагадав, що дані фонду «Демократичні ініціативи» про рейтинги партії Наталії Королевської збігалися з даними інших соцслужб. Окрім того, офіційні результати виборів також підтвердили прогнози соціологів. Саме тому, на думку політолога, репутація директора «Демініціатив» Ірини Бекешкіної не постраждала.

УКРІНФОРМ
 

08-11-2017

НАВЧИСЬ БУТИ ХОРОШОЮ ПОЛІТИКИНЕЮ

Школа ПУЛу жінок
заходь!
Відеоматеріали
З чого і як жінка може почати політичну кар’єру? Що найважливіше на початку? Для чого потрібна команда? Що таке ресурси? Для чого потрібна політична платформа? Для чого взагалі жінкам іти у політику? На ці та інші запитання відповідають експерти у фільмі «Жінки в політиці. З чого почати?» Фільм є частиною циклу з 6 серій, в яких політологи, політтехнологи, фахівці з риторики, переговорів, тайм-менеджменту розповідають про основні моменти, на які має звернути увагу жінка-політик на початку своєї кар’єри. Жінки-депутатки діляться власним досвідом подолання труднощів, які чатують саме на жінку в політиці, і дають низку порад. Фільми створено ВГО «Жіночий консорціум України» за фінансової підтримки Канадського фонду розвитку місцевих ініціатив. Точка зору авторів і героїв фільмів може не співпадати з офіційною позицією Канадського фонду розвитку місцевих ініціатив. Над проектом працювали: Віра Карайчева (авторка ідеї та режисер), Оксана Ярош, Марія Алєксєєнко, Ольга Веснянка, Олег Зорін, Тимур Тарасов, Марія Сулима Висловлюємо подяку за участь у зйомках Тетяні Баєвій, Ірині Бережній, Денису Богушу, Людмилі Богуш-Данд, Катерині Везелевій, Лілії Гриневич, Олегу Демчику, Ользі Денисовій, Лесі Оробець, Нелі Пославській, Альоні Сибіряковій, Михайлині Скорик.
Жінки-народні депутатки
Член депутатської Фракції Політичної Партії "ГОЛОС" у Верховній Раді України дев'ятого скликання
Член депутатської Фракції Політичної Партії "ГОЛОС" у Верховній Раді України дев'ятого скликання Перший заступник голови Комітету Верховної Ради України з питань цифрової трансформації Веб-сторінкаДата народження: 14 жовтня 1985р.Відомості на момент обрання: освіта вища, фізична особа – підприємець, член Політичної Партії "ГОЛОС", проживає в місті Києві, судимість відсутня, включена до виборчого списку під № 3.
Copyright www.womeninpolitics.org.ua. All rights reserved
Яндекс.Метрика