На окрузі, де перемогла Ляпіна, суд вирішив перерахувати голоси

Окружний апеляційний суд Києва ухвалив рішення про перерахунок голосів на 19 дільницях округу N216, де після обробки 100% протоколів на парламентських виборах перемогла представник опозиції Ксенія Ляпіна, отримавши 29,27%.

Про це повідомив увечері у неділю у своєму блозі на УП журналіст Андрій Черніков.

«Буквально п'ять хвилин тому після засідання окружного апеляційного суду стало відомо, що в 216 окрузі буде перерахунок на 19 дільницях, чого вимагав Олександр Супруненко. Ксенія Ляпіна, яка лідирує з перевагою майже у 1500 голосів, готується до гіршого — 5 листопада об 11:00 в окружкомі на бульварі Праці, 1 буде спекотно», — зазначив він.

Журналіст підкреслив, що «цей округ теж треба тримати під контролем, бо ми, схоже, маємо справу з ситуацією типу Засуха N2».

Дзеркало тижня
 

08-11-2017

НАВЧИСЬ БУТИ ХОРОШОЮ ПОЛІТИКИНЕЮ

Школа ПУЛу жінок
заходь!
Відеоматеріали
Цикл об’єднує поради експертів та історії успіху народних депутаток та жінок-лідерок.
Жінки-народні депутатки
Член депутатської фракції ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ "СЛУГА НАРОДУ"
Член депутатської фракції ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ "СЛУГА НАРОДУ" Член Комітету Верховної Ради України з питань цифрової трансформації Веб-сторінкаДата народження: 10 лютого 1969р.Відомості на момент обрання: освіта вища, експерт, громадська спілка "Хай-тек офіс Україна", безпартійнa, проживає в місті Києві, судимість відсутня, включена до виборчого списку під № 128.
Copyright www.womeninpolitics.org.ua. All rights reserved
Яндекс.Метрика