Нардеп Леся Оробец: Влада намагається залякати людей, встановлюючи камери на виборчих дільницях

Депутат Верховної Ради Леся Оробець (фракція НУНС) назвала установку камер на виборчих дільницях, спробою залякати людей.

Про це Леся Оробець заявила на прес-конференції в Житомирі.

"Після того, як стало відомо, що на дільницях будуть встановлені камери по селах відразу пройшов шумок, що влада це робить спеціально, щоб контролювати людей. Люди кажуть, що не хочуть йти на вибори або ж підуть, але проголосують за регіоналів", - сказала Оробець.

Вона зазначила, що, на її думку це спланована політехнологія спрямована на залякування людей.

За словами Оробець, люди бояться, що влада буде тиснути на людей, звільняти з робіт і т.д.

"Але з іншого боку, враховуючи жадібність регіоналів, камери закуплені будуть найдешевші, тому на зображенні буде видно лише силует людини", - сказав депутат ВР.

Житомир.info

 

08-11-2017

НАВЧИСЬ БУТИ ХОРОШОЮ ПОЛІТИКИНЕЮ

Школа ПУЛу жінок
заходь!
Відеоматеріали
З чого і як жінка може почати політичну кар’єру? Що найважливіше на початку? Для чого потрібна команда? Що таке ресурси? Для чого потрібна політична платформа? Для чого взагалі жінкам іти у політику? На ці та інші запитання відповідають експерти у фільмі «Жінки в політиці. З чого почати?»
Жінки-народні депутатки
Член депутатської фракції ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ "СЛУГА НАРОДУ"
Член депутатської фракції ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ "СЛУГА НАРОДУ" Член Комітету Верховної Ради України з питань Регламенту, депутатської етики та організації роботи Верховної Ради України Веб-сторінкаДата народження: 20 червня 1979р.Відомості на момент обрання: освіта вища, менеджер готельного бізнесу, ТОВ "Бізнес-центр "Буковина", безпартійнa, проживає в місті Чернівцях, судимість відсутня, включена до виборчого списку під № 67.
Copyright www.womeninpolitics.org.ua. All rights reserved
Яндекс.Метрика