Нуланд йде у відставку

Помічник держсекретаря США Вікторія Нуланд, яка займалася в держдепартаменті пострадянським простором, включаючи Росію і Україну, залишає свою посаду разом з групою інших дипломатів.

Напередодні у відставку пішли помічники держсекретаря Джойс Барр і Мішель Бонд. У п’ятницю збирається залишити держдеп заступник держсекретаря з адміністративно-господарської частини Патрік Кеннеді, який був призначений на цю посаду ще президентом США Джорджем Бушем-молодшим в 2007 році, повідомило в четвер інформаційне агентство Ассошіейтед Пресс (АП).

Залишить свою посаду і Джентрі Сміт, який очолював офіс у справах закордонних місій. В день інавгурації президента Дональда Трампа пішов у відставку помічник держсекретаря з дипломатичної безпеки Грегорі Стар.

Хоча ніхто з високопоставлених співробітників держдепу публічно не пов’язує свою відставку з Д.Трампом, багато дипломатів приватно висловлюють стурбованість з приводу перспективи служби в адміністрації нового президента, враховуючи його неортодоксальну позицію з багатьох зовнішньополітичних питань, зазначає АП.

Зараз тимчасово «на хазяйнуванні» в Держдепі залишився перший заступник держсектретаря Томас Шеннон. Президент США Дональд Трамп висунув на посаду держсекретаря Рекса Тіллерсона. Наступного тижня сенат буде голосувати за його кандидатуру.

finance.ua

08-11-2017

НАВЧИСЬ БУТИ ХОРОШОЮ ПОЛІТИКИНЕЮ

Школа ПУЛу жінок
заходь!
Відеоматеріали
Як долати сексизм? Як реагувати на агресію? Як тримати удар? Як самій не зіпсувати свій імідж? Що таке чорний піар, чи варто з ним боротися і як на нього реагувати? Про це розповідають експерти у фільмі «Жінки в політиці. Основні небезпеки»
Жінки-народні депутатки
Член депутатської фракції ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ "СЛУГА НАРОДУ"
Член депутатської фракції ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ "СЛУГА НАРОДУ" Член Комітету Верховної Ради України з питань здоров'я нації, медичної допомоги та медичного страхування Веб-сторінкаДата народження: 21 травня 1981р.Відомості на момент обрання: освіта вища, головний лікар, КЗ "Обласна лікарня відновного лікування" Херсонської обласної ради, безпартійнa, проживає в місті Херсоні, судимість відсутня, суб’єкт висування – ПОЛІТИЧНА ПАРТІЯ "СЛУГА НАРОДУ".
Copyright www.womeninpolitics.org.ua. All rights reserved
Яндекс.Метрика