Продан: Створення Служби фінансових розслідувань остаточно зажене бізнес в тінь

Створення Служби фінансових розслідувань в першу чергу сприятиме збільшення тіньового сектору бізнесу, а необмежені повноваження фінансової поліції дозволять збільшувати статки осіб, наближених до влади. Про це в ефірі телеканалу TBi заявила народний депутат фракції «УДАР» Оксана Продан.

«Сьогодні підприємці чудово розуміють, що замість податкової міліції планується створити «монстра» з набагато ширшими повноваженнями і максимально можливими функціями. Бізнес отримує чіткий сигнал від влади: якщо він іще не в тіні, то необхідно туди бігти», - зауважила Продан.

Коментуючи проект закону «Про службу фінансових розслідувань України (фінансову поліцію)», Оксана Продан зауважила, що така структура все одно не стане єдиним слідчим органом. «Фінансова поліція буде новим центральним органом виконавчої влади, який матиме необмежені повноваження. Бізнес буде змушений перебратися у тінь, а це відповідно вплине на зменшення доходів бюджету. На противагу цьому будуть збільшуватися доходи тих людей, які мають можливість сьогодні впливати на створення таких структур», - наголосила Продан.

УДАР

08-11-2017

НАВЧИСЬ БУТИ ХОРОШОЮ ПОЛІТИКИНЕЮ

Школа ПУЛу жінок
заходь!
Відеоматеріали
Що таке імідж і з чого він складається? Які шляхи його формування? Як правильно формувати позитивний імідж? На що і на кого орієнтуватися? Яких помилок слід уникати у формуванні та підтриманні свого політичного іміджу? Про зовнішність, репутацію та поведінку розповідають експерти у фільмі «Жінки в політиці. Імідж»
Жінки-народні депутатки
Член депутатської фракції Політичної партії "ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА - ЗА ЖИТТЯ" у Верховній Раді України
Член депутатської фракції Політичної партії "ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА - ЗА ЖИТТЯ" у Верховній Раді України Член Комітету Верховної Ради України з питань Регламенту, депутатської етики та організації роботи Верховної Ради України Веб-сторінкаДата народження: 29 жовтня 1981р.Відомості на момент обрання: освіта вища, тимчасово не працює, член Політичної партії "ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА – ЗА ЖИТТЯ", проживає в місті Києві, судимість відсутня, включена до виборчого списку під № 26.
Copyright www.womeninpolitics.org.ua. All rights reserved
Яндекс.Метрика