РФ порушила понад 400 угод при окупації Криму, - Джапарова

Російська Федерація порушила понад 400 двосторонніх міжнародних договорів при окупації Криму. Про це сьогодні під час прес-конференції заявила заступник міністра інформаційної політики Еміне Джапарова.

"Окупуючи Крим, РФ порушила всі можливі і неможливі норми і міжнародного права, у першу чергу, і, за нашими підрахунками, 403 двосторонніх і міжнародних договорів ", - заявила Джапарова.

За її словами, після окупації півострова дії РФ були спрямовані передусім на те, щоб змусити активних громадян виїхати з його території або мовчати.

Нагадаємо, Інститут масової інформації в період з березня 2014 року по вересень 2016 року зафіксував на окупованих територіях понад 300 випадків порушення свободи слова.

РБК-Україна

08-11-2017

НАВЧИСЬ БУТИ ХОРОШОЮ ПОЛІТИКИНЕЮ

Школа ПУЛу жінок
заходь!
Відеоматеріали
З чого і як жінка може почати політичну кар’єру? Що найважливіше на початку? Для чого потрібна команда? Що таке ресурси? Для чого потрібна політична платформа? Для чого взагалі жінкам іти у політику? На ці та інші запитання відповідають експерти у фільмі «Жінки в політиці. З чого почати?»
Жінки-народні депутатки
Член депутатської фракції ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ "СЛУГА НАРОДУ"
Член депутатської фракції ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ "СЛУГА НАРОДУ" Член Комітету Верховної Ради України з питань Регламенту, депутатської етики та організації роботи Верховної Ради України Веб-сторінкаДата народження: 20 червня 1979р.Відомості на момент обрання: освіта вища, менеджер готельного бізнесу, ТОВ "Бізнес-центр "Буковина", безпартійнa, проживає в місті Чернівцях, судимість відсутня, включена до виборчого списку під № 67.
Copyright www.womeninpolitics.org.ua. All rights reserved
Яндекс.Метрика