Росія не тиснула на Україну – В.Матвієнко

Росія не тиснула на Україну в питанні євроінтеграції, заявила спікер російської Ради Федерації Валентина Матвієнко на зустрічі з президентом німецького Бундесрату Штефаном Вайлем, повідомляє УНН з посиланням на "Радіо Свобода".

Як зазначає у свою чергу агентство "РИА Новости", вочевидь, українська влада прорахувала ризики, щоб ухвалити рішення про призупинення угоди з ЄС, вважає В.Матвієнко.

"Про жодний тиск на Україну з боку Росії в цьому питанні не йдеться. Це було суверенне право суверенної держави", – відзначила спікер російської Ради Федерації.

УНН

08-11-2017

НАВЧИСЬ БУТИ ХОРОШОЮ ПОЛІТИКИНЕЮ

Школа ПУЛу жінок
заходь!
Відеоматеріали
На прикладах жінок-депутаток фільм розвінчує міф про неможливість поєднати успішну політичну кар’єру та щасливе особисте, сімейне життя. А фахівці розповідають про важливість самоорганізації та правильного планування часу, щоб його вистачило не лише на роботу, але й на сім’ю, відпочинок та саморозвиток.
Жінки-народні депутатки
Член депутатської фракції політичної партії Всеукраїнське об'єднання "Батьківщина" у Верховній Раді України дев'ятого скликання
Член депутатської фракції політичної партії Всеукраїнське об'єднання "Батьківщина" у Верховній Раді України дев'ятого скликання Член Комітету Верховної Ради України з питань екологічної політики та природокористування Веб-сторінкаДата народження: 2 листопада 1967р.Відомості на момент обрання: освіта вища, фізична особа – підприємець, адвокат, член політичної партії Всеукраїнське об’єднання "Батьківщина", проживає в місті Києві, судимість відсутня, включена до виборчого списку під № 13.
Copyright www.womeninpolitics.org.ua. All rights reserved
Яндекс.Метрика