Тимошенко каже, що її хочуть отруїти

Екс-прем'єр-міністр Юлія Тимошенко 5 січня на ім'я начальника Качанівської виправної колонії надіслала заяву про загрозу її здоров'ю і життю під час перебування в ЦКЛ "Укрзалізниці".

Про це повідомляє прес-служба Державної пенітенціарної служби.

"Зокрема у заяві вказано, що до миючих засобів та косметичних препаратів нібито сторонніми особами могли бути додані отруйні речовини. У зв'язку з цим, керівництвом Качанівської виправної колонії (№54) проведено відповідну службову перевірку, що спростувала присутність сторонніх осіб на території охоронюваної зони ЦКЛ", - говориться в повідомленні.

"Згідно експертного висновку від 5 січня п.р., досліджені препарати слідів розчинних солей "металевих отрут": барію, свинцю, кадмію, миш'яку, талію, ртуті, вісмуту та цинку не містять. Таким чином висновок ХНДІСЕ та результати перевірки Качанівської установи підтверджують безпідставність підозр і звинувачень з боку засудженої Ю.Тимошенко про загрозу її життю і здоров'ю", - резюмували в пенітенціарній службі.

Gazeta.ua

08-11-2017

НАВЧИСЬ БУТИ ХОРОШОЮ ПОЛІТИКИНЕЮ

Школа ПУЛу жінок
заходь!
Відеоматеріали
Що таке імідж і з чого він складається? Які шляхи його формування? Як правильно формувати позитивний імідж? На що і на кого орієнтуватися? Яких помилок слід уникати у формуванні та підтриманні свого політичного іміджу? Про зовнішність, репутацію та поведінку розповідають експерти у фільмі «Жінки в політиці. Імідж»
Жінки-народні депутатки
Не входить до складу будь-якої фракції
Не входить до складу будь-якої фракціїДата народження: 19 червня 1968р.Відомості на момент обрання: освіта вища, керівник напряму зі сталого розвитку, ТОВ "ДТЕК ЕНЕРГО", безпартійнa, проживає в селі Софіївська Борщагівка Києво-Святошинського району Київської області, судимість відсутня, суб’єкт висування – Політична партія "ОПОЗИЦІЙНИЙ БЛОК".
Copyright www.womeninpolitics.org.ua. All rights reserved
Яндекс.Метрика