У Комітеті зі свободи слова Герман бачить Стеця або Геращенко

На думку народного депутата Ганни Герман, Комітет з питань свободи слова та інформації має очолити представник опозиції. Зокрема, політик бачить на цій посаді нинішнього голову Комітету Юрія Стеця або нардепа від «УДАРа» Ірину Геращенко.

Про це повідомляє УКРІНФОРМ з посиланням на прес-службу Партії регіонів.

«У парламент пройшло чимало неординарних і впливових журналістів. Цікаві нинішній голова комітету Юрій Стець, Ірина Геращенко. Я думаю, ці люди гідні керувати, вони збалансовані та не є крайніми радикалами. Вони уміють знаходити компроміс і дуже принципові», - зазначила депутат-регіонал.

На переконання Ганни Герман, на сьогодні рівень свободи слова в Україні достатній. Тому - як журналіст в минулому - парламентарій має докласти зусиль, працюючи над підвищенням рівня інших свобод у державі.

«Я вважаю, що рівень свободи слова нині достатній для того, щоб дозволити собі відійти від цього», - повідомила вона.

УКРІНФОРМ
 

08-11-2017

НАВЧИСЬ БУТИ ХОРОШОЮ ПОЛІТИКИНЕЮ

Школа ПУЛу жінок
заходь!
Відеоматеріали
Як готуватися до виступів та зустрічей, як правильно їх проводити, як домагатися свого під час переговорів? Як переконувати і схиляти на свій бік. Як боротися із хвилюванням? Жестикуляція та міміка, правила спілкування. Про це та інше розповідають експерти у фільмі «Жінки в політиці. Риторика і переговори»
Жінки-народні депутатки
Не входить до складу будь-якої фракції
Не входить до складу будь-якої фракції Член Комітету Верховної Ради України з питань здоров'я нації, медичної допомоги та медичного страхування Веб-сторінкаДата народження: 14 травня 1983р.Відомості на момент обрання: освіта вища, заступник міністра, Міністерство охорони здоров’я України, член Політичної Партії "ГОЛОС", проживає в місті Києві, судимість відсутня, включена до виборчого списку під № 10.
Copyright www.womeninpolitics.org.ua. All rights reserved
Яндекс.Метрика