В першій п`ятірці СПУ - дві жінки

Соціалістична партія включила до першої п’ятірки списку кандидатів в депутати Петра Устенко, Наталію Бондар, Олександра Григор'єва, Лялю Бєляєву та Валерія Іващенко.

Відповідне рішення було прийняте на з'їзді партії, повідомляють Українські новини.

Всього до списку входить 175 осіб.

Тим часом, колишній лідер партії Олександр Мороз висунутий в окрузі № 93 (Миронівка, Київська область), а колишній глава Фонду держмайна Валентина Семенюк-Самсоненко - в окрузі № 63 (Бердичів, Житомирська область).

В ході свого виступу лідер партії Устенко зазначив, що до нього надходило декілька пропозицій щодо фінансування участі політсили на виборах.

"На жаль, одні з них в обмін на фінансування вимагали повністю лягти й увійти до Партії регіонів, і зруйнувати нашу партійну структуру. За це пропонувалося кілька місць у списку", - заявив Устенко.

При цьому він підкреслив, що на жодну з подібних пропозицій він не погодився.

У той же час лідер партії зазначив, що у його політсили недостатньо коштів для реєстрації списку кандидатів у депутати та внесення грошової застави.

"Ресурсу у нас достатнього нема навіть зареєструвати список. Але ми буде все робити можливе і неможливе, щоб список зареєструвати", - сказав він.

Устенко також висловив сподівання, що партія братиме участь у виборах як в мажоритарних округах, так і за партійним списком.

УП

08-11-2017

НАВЧИСЬ БУТИ ХОРОШОЮ ПОЛІТИКИНЕЮ

Школа ПУЛу жінок
заходь!
Відеоматеріали
Для тих, хто хоче бути професіоналом у політиці.
Жінки-народні депутатки
Член депутатської Фракції Політичної Партії "ГОЛОС" у Верховній Раді України дев'ятого скликання
Член депутатської Фракції Політичної Партії "ГОЛОС" у Верховній Раді України дев'ятого скликанняЧлен Комітету Верховної Ради України з питань бюджету Веб-сторінкаДата народження: 31 березня 1987р. Відомості на момент обрання: освіта вища, фізична особа – підприємець, член Політичної Партії "ГОЛОС", проживає в місті Києві, судимість відсутня, включена до виборчого списку під № 17.
Copyright www.womeninpolitics.org.ua. All rights reserved
Яндекс.Метрика