В Україні недорозвинена демократія, але ще не авторитаризм - Бекешкина

Україна отримала 4,5 бали з 10 за рівнем демократії.

Про це свідчать дані опитування населення та експертів, проведеного фондом "Демократичні ініціативи".

"Така от недорозвинена демократія, але з іншого боку і не чистий авторитаризм", - прокоментувала результати голова фонду Ірина Бекешкіна у ефірі радіо "Голос столиці".

За її словами, протестні настрої населення України вищі, ніж у 2004 році, але набагато нижчі, ніж у 1998-1999 роках.

"У 1998-199 роках людям не видавали зарплат, але тоді масових виступів не було", - зазначила Бекешкіна.

Вона зробила висновок, що прямого зв'язку між готовністю до протестних настроїв і реальними протестами немає.

"Ця готовність вимірюється практично весь час, а спалахи вимагають додаткових умов", - зазначила Бекешкіна.

Gazeta.ua

08-11-2017

НАВЧИСЬ БУТИ ХОРОШОЮ ПОЛІТИКИНЕЮ

Школа ПУЛу жінок
заходь!
Відеоматеріали
З чого і як жінка може почати політичну кар’єру? Що найважливіше на початку? Для чого потрібна команда? Що таке ресурси? Для чого потрібна політична платформа? Для чого взагалі жінкам іти у політику? На ці та інші запитання відповідають експерти у фільмі «Жінки в політиці. З чого почати?» Фільм є частиною циклу з 6 серій, в яких політологи, політтехнологи, фахівці з риторики, переговорів, тайм-менеджменту розповідають про основні моменти, на які має звернути увагу жінка-політик на початку своєї кар’єри. Жінки-депутатки діляться власним досвідом подолання труднощів, які чатують саме на жінку в політиці, і дають низку порад. Фільми створено ВГО «Жіночий консорціум України» за фінансової підтримки Канадського фонду розвитку місцевих ініціатив. Точка зору авторів і героїв фільмів може не співпадати з офіційною позицією Канадського фонду розвитку місцевих ініціатив. Над проектом працювали: Віра Карайчева (авторка ідеї та режисер), Оксана Ярош, Марія Алєксєєнко, Ольга Веснянка, Олег Зорін, Тимур Тарасов, Марія Сулима Висловлюємо подяку за участь у зйомках Тетяні Баєвій, Ірині Бережній, Денису Богушу, Людмилі Богуш-Данд, Катерині Везелевій, Лілії Гриневич, Олегу Демчику, Ользі Денисовій, Лесі Оробець, Нелі Пославській, Альоні Сибіряковій, Михайлині Скорик.
Жінки-народні депутатки
Член депутатської фракції ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ "СЛУГА НАРОДУ"
Член депутатської фракції ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ "СЛУГА НАРОДУ" Член Комітету Верховної Ради України з питань екологічної політики та природокористування Веб-сторінкаДата народження: 24 березня 1985р.Відомості на момент обрання: освіта вища, виконувач обов’язків декана біологічного факультету, Донецький національний університет імені Василя Стуса, безпартійнa, проживає в місті Вінниці, судимість відсутня, включена до виборчого списку під № 84.
Copyright www.womeninpolitics.org.ua. All rights reserved
Яндекс.Метрика