Американська конгресвумен закликала Росію звільнити українських політв'язнів

Співголова Конгресового українського кокусу США конгресвумен Марсі Каптур у спеціальній заяві закликала Росію звільнити українських політичних в’язнів.

“Мене непокоїть арешт та утримування за ґратами російською владою кримського режисера Олега Сенцова. Олег взявся виборювати свободу для України, виступаючи проти російської агресії та незаконної окупації Криму. Зараз пройшло вже понад 75 днів, як він розпочав голодування у сибірській в’язниці, і з кожним днем його здоров’я погіршується. Звичайно, ворог, який виступає проти свободи, не зважає на права людини і прагне до глобального підриву основоположних демократичних цінностей. Я приєднуюсь до міжнародної спільноти, закликаючи Путіна негайно випустити Олега Сенцова та всіх українських політв'язнів.”, - йдеться у заяві Каптур, розміщеній на сторінці Facebook Посольства України в США.

 

02-08-2018

НАВЧИСЬ БУТИ ХОРОШОЮ ПОЛІТИКИНЕЮ

Школа ПУЛу жінок
заходь!
Жінки-народні депутатки
Член депутатської фракції ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ "СЛУГА НАРОДУ"
Член депутатської фракції ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ "СЛУГА НАРОДУ" Заступник голови Комітету Верховної Ради України з питань з питань зовнішньої політики та міжпарламентського співробітництва Веб-сторінкаДата народження: 17 грудня 1992р.Відомості на момент обрання: освіта вища, помічник народного депутата України, безпартійнa, проживає в місті Києві, судимість відсутня, включена до виборчого списку під № 62.
Copyright www.womeninpolitics.org.ua. All rights reserved
Яндекс.Метрика