Байден і Нуланд будуть досить обережними щодо України, – Мошенець

Новообраний президент США Джо Байден та інші високопосадовці будуть досить обережними щодо України.

Про це в ефірі ток-шоу "19" на телеканалі ZIK заявила народна депутатка України (фракція "Слуга народу") Олена Мошенець.

Народна депутатка прокоментувала, як можуть змінитися стосунки США та України після обрання нового президента Сполучених Штатів Америки.

"Мені здається, що це певні такі захмарні, можливо, наші якісь мрії про те, що демократи будуть нас так само підтримувати, як це було кілька років тому. Тому що та кількість проблем, яка надійшла до Байдена від України, я думаю, що тут ми будемо лідерами, це точно. Я думаю, що і пан Байден, і пані Нуланд будуть досить обережними у стосунках до України", – зазначила Олена Мошенець.
 
Гостя ток-шоу, коментуючи імовірність присутності українських політиків на церемонії інавгурації новообраного президента США, зауважила, що запрошення отримають лише конгресмени, які матимуть ще по одному додатковому запрошенню.

"А друга частина, яка завжди була на інавгурації, куди якраз ці квитки купувались і купувались, у тому числі через посередницькі організації, її цього року не буде. Тому мені досить дивно читати, коли хтось кудись щось купив за якісь великі гроші для того, щоб там побути і в тому середовищі сфотографуватися. Можливо, це спеціально ці деякі політики розганяють. Тому що позиція Байдена, вона ж була на передвиборчій кампанії, що у рамках COVID, у рамках пандемії – жодних зборів", – сказала Олена Мошенець.

Нагадаємо, нещодавно Конгрес Сполучених Штатів Америки підрахував голоси Колегії виборців на виборах американського президента та офіційно затвердив перемогу Джо Байдена. Церемонія відбудеться 20 січня.

Як повідомляли, на церемонії інавгурації обраного президента США Джо Байдена, яка запланована на 20 січня, традиційну двогодинну ходу представника держави до Білого дому замінять на віртуальний парад з огляду на коронавірусні обмеження.

Додамо, американський президент Дональд Трамп запровадив надзвичайний стан в окрузі Колумбія через інавгурацію Джо Байдена.

ZIK

13-01-2021

НАВЧИСЬ БУТИ ХОРОШОЮ ПОЛІТИКИНЕЮ

Школа ПУЛу жінок
заходь!
Відеоматеріали
Для тих, хто хоче бути професіоналом в політиці
Жінки-народні депутатки
Член депутатської фракції ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ "СЛУГА НАРОДУ"
Член депутатської фракції ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ "СЛУГА НАРОДУ" Заступник голови Комітету Верховної Ради України з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування Веб-сторінкаДата народження: 11 квітня 1984р.Відомості на момент обрання: освіта вища, юрисконсульт, ПП "Українська консультаційна група", безпартійнa, проживає в місті Києві, судимість відсутня, включена до виборчого списку під № 59.
Copyright www.womeninpolitics.org.ua. All rights reserved
Яндекс.Метрика