Денісова відреагувала на рішення кримського "суду" щодо активіста Приходька

 Так званий Верховний суд Криму відхилив апеляційну скаргу сторони захисту про зміну запобіжного заходу незаконно засудженому українському політв'язню Олегу Приходьку. Продовжую особистий контроль за станом здоров’я нашого громадянина. Про це на своїй сторінці у Facebook написала уповноважена Верховної Ради з прав людини Людмила Денісова.

“Рішення підконтрольного РФ Київського районного суду залишаться без змін, а отже Олег Приходько буде перебувати за гратами до 10 грудня 2019 року”, — зазначила вона.

Денісова написала, що продовжує особистий контроль за станом здоров’я, умовами тримання нашого громадянина в умовах пенітенціарної установи та додержання його прав під час проведення слідства.

Нагадаємо, про затримання проукраїнського активіста повідомили 10 жовтня. Він був заарештований підконтрольним РФ Київським районним судом до двох місяців перебування у “ФКУ СИЗО 1 УФСИН Росии по Республике Крым и г. Севастополю”.

Прокуратура Автономної Республіки Крим почала кримінальне провадження за ч. 1 ст. 146 КК України (незаконне позбавлення волі) через арешт в Криму проукраїнського активіста.

А 28 жовтня російська ФСБ в анексованому Криму висунула звинувачення проукраїнському активісту Олегу Приходьку у підготовці до теракту та у незаконному виготовленні вибухових речовин. 

Також Денісова повідомляла, що має намір проконтролювати дотримання окупантами прав активіста Приходька під час слідства. 

УНН

01-11-2019

НАВЧИСЬ БУТИ ХОРОШОЮ ПОЛІТИКИНЕЮ

Школа ПУЛу жінок
заходь!
Відеоматеріали
Що таке імідж і з чого він складається? Які шляхи його формування? Як правильно формувати позитивний імідж? На що і на кого орієнтуватися? Яких помилок слід уникати у формуванні та підтриманні свого політичного іміджу? Про зовнішність, репутацію та поведінку розповідають експерти у фільмі «Жінки в політиці. Імідж»
Жінки-народні депутатки
Член депутатської фракції Політичної партії "ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА - ЗА ЖИТТЯ" у Верховній Раді України
Член депутатської фракції Політичної партії "ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА - ЗА ЖИТТЯ" у Верховній Раді України Член Комітету Верховної Ради України з питань Регламенту, депутатської етики та організації роботи Верховної Ради України Веб-сторінкаДата народження: 29 жовтня 1981р.Відомості на момент обрання: освіта вища, тимчасово не працює, член Політичної партії "ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА – ЗА ЖИТТЯ", проживає в місті Києві, судимість відсутня, включена до виборчого списку під № 26.
Copyright www.womeninpolitics.org.ua. All rights reserved
Яндекс.Метрика