Депутатка Устінова: місцевим осередкам партії «Голос» почали погрожувати 

Депутатка з Вінниці Олександра Устінова заявила, що місцевим депутатам партії «Голос» «почало дзвонити керівництво фракції та партії та натяками погрожувати, що восени заберуть мандати, застосувавши закон про імперативний мандат» у разі не підтримки «центральної лінії». Про це Устінова написала на своїй сторінці у Facebook.

«На жаль, керівництво ні партії, ні фракції так і не зрозуміло, що більшість людей в партії - це ціннісні люди, які йшли не за «депутатською корочкою» і миритися з несправедливістю і тим, що зараз відбувається у партії не будуть. «Послушаніє» вождю ‒ це не «Голос», і КПРС у нас тут будувати не дамо», ‒ заявила парламентарка. 

Нагадаємо, що у фракції ВР розкол став відчутним, коли частина депутатів поставила під сумнів потребу у підконтрольності владі антикорупційних органів, зокрема НАБУ. Спочатку очільниця партії Кіра Рудик винесла «розкольникам» попередження, аби у майбутньому вони забули про «свавілля». Але депутати-бунтарі зажадали змін до Статуту, аби повернути партію від тоталітаризму у бік демократії. В деяких місцевих осередках записали звернення про проведення з’їзду з цього приводу. 

Главком

31-03-2021

НАВЧИСЬ БУТИ ХОРОШОЮ ПОЛІТИКИНЕЮ

Школа ПУЛу жінок
заходь!
Жінки-народні депутатки
Член депутатської фракції ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ "СЛУГА НАРОДУ"
Член депутатської фракції ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ "СЛУГА НАРОДУ"Член Комітету Верховної Ради України з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування Веб-сторінкаДата народження: 23 лютого 1975р.Відомості на момент обрання: освіта вища, генеральний директор Директорату технічного регулювання в будівництві, Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України, безпартійнa, проживає в місті Києві, судимість відсутня, суб’єкт висування – ПОЛІТИЧНА ПАРТІЯ "СЛУГА НАРОДУ".
Copyright www.womeninpolitics.org.ua. All rights reserved
Яндекс.Метрика