Кабмін Шмигаля найближчим часом буде відправлено у відставку, вважає нардеп Кіра Рудик

Кабінет Міністрів України під керівництвом Дениса Шмигаля найближчим часом буде відправлено у відставку через відсутність стратегії розвитку України та незадовільні результати роботи, заявила в інтерв'ю агентству "Інтерфакс-Україна" народний депутат і керівник партії "Голос" Кіра Рудик.

"Основна проблема, яку я бачу, - це відсутність стратегії в уряду. Навіть забудемо про програму на дев'ять сторінок, а просто розуміння: ми прийшли, щоб зробити що? Президент звільнив попередній уряд, щоб цей був кращим, а цей навіть не знає, чим він кращий. Саме тому я думаю, що цей уряд доживає свої останні дні, і моє єдине наразі занепокоєння, щоб наступний був не гіршим цього", - сказала Рудик в інтерв'ю агентству "Інтерфакс-Україна".

Керівник партії "Голос" підтвердила, що причиною такого кроку стане відсутність результатів роботи уряду. "Так, тому що подивіться на їхні результати, подивіться на їхню можливість і здатність зробити ще щось. Поки що я бачу цю здатність як мінімальну", - сказала Рудик.

Інтерфакс-Україна

20-05-2020

НАВЧИСЬ БУТИ ХОРОШОЮ ПОЛІТИКИНЕЮ

Школа ПУЛу жінок
заходь!
Відеоматеріали
Лекцію створено в рамках проекту "ПУЛ жінок"
Жінки-народні депутатки
Член депутатської фракції ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ "СЛУГА НАРОДУ"
Член депутатської фракції ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ "СЛУГА НАРОДУ" Заступник голови Комітету Верховної Ради України з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування Веб-сторінкаДата народження: 11 квітня 1984р.Відомості на момент обрання: освіта вища, юрисконсульт, ПП "Українська консультаційна група", безпартійнa, проживає в місті Києві, судимість відсутня, включена до виборчого списку під № 59.
Copyright www.womeninpolitics.org.ua. All rights reserved
Яндекс.Метрика