Ми не знаємо, скільки людей проживає в ОРДЛО і хто ці люди - депутатка "Голосу" про можливі вибори на окупованих територіях

Наразі Україна не має навіть точних даних про кількість населення на окупованих територіях, що унеможливлює проведення там виборів.

Про це в ефірі "Прямого" нагадала депутат фракції "Голосу" Юлія Клименко.

"По-перше, ми повинні зрозуміти, що окупований у нас не тільки Донбас, а й Крим. І прохання всіх, включаючи проросійські сили, про це пам’ятати. По-друге, за цей період, за шість років змінилося значно населення і на Донбасі, і в Криму. Ми не знаємо, ні хто там проживає, ні скільки дітей там народилося, ні перепису населення там немає. На основі чого ми там будемо проводити вибори? Ми навіть не знаємо, скільки там проживає. Дубілет каже, що 3,6, а міжнародні організації кажуть, що 2,6. У нас на мільйон людей розходження на цих територіях", - сказала Клименко.

Раніше президент Володимир Зеленський заявив, що у нього є відчуття можливості проведення виборів на Донбасі восени цього року одночасно з місцевими виборами у всій країні.

Радник п’ятого президента України Петра Порошенка Костянтин Єлісєєв звернув увагу, що команда Зеленського за дев’ять місяців керівництва державою не може представити своє бачення мирного врегулювання ситуації на Донбасі, виробити механізм захисту національних інтересів України в рамках ПАРЄ та розробити комплексну стратегію для протидії безумовній міжнародній реабілітації Кремля за рахунок інтересів України.

Прямий канал

14-02-2020

НАВЧИСЬ БУТИ ХОРОШОЮ ПОЛІТИКИНЕЮ

Школа ПУЛу жінок
заходь!
Жінки-народні депутатки
Член депутатської фракції ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ "СЛУГА НАРОДУ"
Член депутатської фракції ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ "СЛУГА НАРОДУ" Член Комітету Верховної Ради України з питань фінансів, податкової та митної політики Веб-сторінкаДата народження: 8 травня 1978р.Відомості на момент обрання: освіта вища, комерційний директор, ТОВ "Рекламне агентство "ВМЄСТЄ", безпартійнa, проживає в місті Одесі, судимість відсутня, включена до виборчого списку під № 32.
Copyright www.womeninpolitics.org.ua. All rights reserved
Яндекс.Метрика