Новий склад уряду пропрацює максимум шість місяців, прогнозує  Юлія Клименко

Народний депутат фракції "Голос", перший заступник голови парламентського комітету з питань транспорту та інфраструктури Юлія Клименко прогнозує, що затверджений у середу новий склад українського уряду не пропрацює більше ніж півроку.

"Проблеми як сніжний ком накопичуватимуться, і тому, я думаю, максимум шість місяців (пропрацює - ІФ). Це такий пакет хлопчиків для биття", - сказала Клименко в коментарі агентству "Інтерфакс-Україна" в четвер у Києві.

За її словами, у спадок уряду на чолі з прем'єр-міністром Денисом Шмигалем дісталися такі невирішені питання, як не проіндексовані пенсії, другий рівень медичної реформи, який має розпочатися вже з 1 квітня, а також "діра в бюджеті".

Клименко також прогнозує, що "під цей уряд МВФ, найімовірніше, грошей не дасть".

Водночас парламентарій зазначила, що члени уряду мають досвід роботи в державних органах. "Багато з них працювали і з урядами Януковича, Азарова, за Порошенка, тому ці люди добре обізнані, як проходять бюджетні потоки, й не лише бюджетні, і вони приведуть подібних собі", - вважає депутат.

За словами Клименко, не заповнені вакансії в нинішньому уряді (відсутність керівництва економічного блоку, Міністерства освіти) свідчать про те, що "не багато охочих працювати і з прем'єр-міністром, і з колегами, яких обрали вчора".

Інтерфакс-Україна

06-03-2020

НАВЧИСЬ БУТИ ХОРОШОЮ ПОЛІТИКИНЕЮ

Школа ПУЛу жінок
заходь!
Відеоматеріали
Для тих, хто хоче бути професіоналом в політиці.
Жінки-народні депутатки
Член депутатської фракції ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ "СЛУГА НАРОДУ"
Член депутатської фракції ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ "СЛУГА НАРОДУ" Член Комітету Верховної Ради України з питань Регламенту, депутатської етики та організації роботи Верховної Ради України Веб-сторінкаДата народження: 20 червня 1979р.Відомості на момент обрання: освіта вища, менеджер готельного бізнесу, ТОВ "Бізнес-центр "Буковина", безпартійнa, проживає в місті Чернівцях, судимість відсутня, включена до виборчого списку під № 67.
Copyright www.womeninpolitics.org.ua. All rights reserved
Яндекс.Метрика