"Перше в історії України призначення кримськотатарської жінки на таку посаду": Джапарова прокоментувала своє майбутнє призначення

Еміне Джапарова прокоментувала своє майбутнє призначення першою заступницею міністра закордонних справ.

Про це вона написала у Facebook.

“Єдине маю наголосити, що призначення ще не відбулось. Процедура передбачає після погодження президентом України подання від Міністерства закордонних справ України (яке відбулось сьогодні), спеціальну перевірку та зрештою призначення Кабінетом Міністрів”, – написала Джапарова.

Вона заявила, що буде займатись кількома напрямами, в тому числі питаннями Криму та публічної дипломатії.

“Звісно, призначення кримськотатарської жінки на таку високу посаду є першим в історії цієї держави. Так, це є відповідний сигнал. Так, кожен цей сигнал сприйматиме по-своєму. Точно знаю, що працюватиму по совісті та докладу максимальних зусиль, аби мати практичні результаті діяльності.Точно буду дуже відкритою до міжінституційноі співпраці та із громадським сектором. Мало того вважаю, що без неї робота ,навряд, може бути ефективною”, – повідомила вона.

Рубрика

19-05-2020

НАВЧИСЬ БУТИ ХОРОШОЮ ПОЛІТИКИНЕЮ

Школа ПУЛу жінок
заходь!
Відеоматеріали
Що таке імідж і з чого він складається? Які шляхи його формування? Як правильно формувати позитивний імідж? На що і на кого орієнтуватися? Яких помилок слід уникати у формуванні та підтриманні свого політичного іміджу? Про зовнішність, репутацію та поведінку розповідають експерти у фільмі «Жінки в політиці. Імідж»
Жінки-народні депутатки
Член депутатської фракції ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ "СЛУГА НАРОДУ"
Член депутатської фракції ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ "СЛУГА НАРОДУ" Заступник голови Комітету Верховної Ради України з питань антикорупційної політики Веб-сторінкаДата народження: 6 березня 1983р. Відомості на момент обрання: освіта вища, шеф-редактор, ТОВ "Комунікаційниий хаб "Економіка", безпартійнa, проживає в місті Миколаєві, судимість відсутня, включена до виборчого списку під № 56.
Copyright www.womeninpolitics.org.ua. All rights reserved
Яндекс.Метрика