Тимошенко назвала три умови для створення коаліції зі "Слугою народу"

Лідерка партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко заявляє, що її політсила готова об'єднатися зі "Слугою народу" тільки за умови національного відродження країни, згортання всіх неефективних реформ і створення потужної урядової команди.

"Існують два варіанти політичної поведінки в цій складній ситуації - піти в радикальну опозицію і крушити владу, але від цього легше людям не стане. Або переконати президента і його команду в тому, що нині час для повної всеосяжної єдності", - сказала Тимошенко під час прес-конференції за результатами робочої поїздки у Дніпропетровську область.

За її словами, "Батьківщина" не прийме пропозицію про створення коаліції "на будь-яких умовах заради посад". Вона зазначила, що лише в разі виконання трьох фундаментальних умов її команда готова до коаліції.

"Курс країни має бути змінений діаметрально - із зовнішнього управління на розбудову сильної національної держави. Україна має повернути собі суб'єктність і стати на шлях відродження, а всі ресурси мають спрямовуватися на службу людям. Уряд повинен створюватися на надпартійній основі, потрібно збирати найсильніших і найбільш професійних людей держави, щоб зробити виконавчу владу надсильною. А так звані реформи, такі як освітня, охорони здоров'я, земельні відносини, які впроваджувалися всі останні роки за замовленням ззовні, потрібно зупинити. Ми маємо робити не так, як нам радять, а так, як роблять успішні держави", - переконана Тимошенко.

Вона наголосила, що в ситуації, коли країна у стані війни, пандемії, падіння економіки, потрібно формувати "найсильніший Кабмін".

"Ми на кожен напрям життя країни даємо лаконічні, чіткі й дуже дієві пропозиції. Якщо їх утілювати в життя, то отримаємо результат не через три роки, а вже зараз", - заявила Тимошенко.

Інтерфакс-Україна

06-04-2021

НАВЧИСЬ БУТИ ХОРОШОЮ ПОЛІТИКИНЕЮ

Школа ПУЛу жінок
заходь!
Відеоматеріали
Проект "Створення політичного українського лобі жінок" представляє ще один мотиваційний ролик для жінок та дівчат
Жінки-народні депутатки
Член депутатської Фракції Політичної Партії "ГОЛОС" у Верховній Раді України дев'ятого скликання
Член депутатської Фракції Політичної Партії "ГОЛОС" у Верховній Раді України дев'ятого скликання Секретар Комітету Верховної Ради України з питань освіти, науки та інновацій Веб-сторінкаДата народження: 12 жовтня 1983р.Відомості на момент обрання: освіта вища, голова, ГО "Кращий Сихів", безпартійнa, проживає в місті Львові, судимість відсутня, суб’єкт висування – Політична Партія "ГОЛОС".
Copyright www.womeninpolitics.org.ua. All rights reserved
Яндекс.Метрика