Венедіктова: У нас за все «вигрібають» судді

В Україні за всі недоліки роботи судової системи «вигрібають» судді.

Про це очільниця парламентського комітету з питань правової політики, нардеп із фракції «Слуга народу» Ірина Венедіктова заявила в інтерв’ю виданню «Цензор.нет».

За роботу адвокатів. За роботу прокурорів. За роботу виконавців судових рішень, — зазначає Венедіктова.

Народний обранець наголошує, що правоохоронні органи мають так збирати матеріали, щоб згодом відповідні справи в судах не розвалювалися.

Венедіктова наголошує, що головною проблемою в Україні є безкарність.

На її думку, якщо 5% із судової системи почистити «з певним логічним доведенням до вироків», то вона в подальшому працюватиме як годинник. Політик наголошує, що у суддівській системі є багато «гарних, світлих людей» та трудоголіків.

Нагадаємо, за словами Венедіктової, суддів в контексті судової реформи поза камерами цікавлять три питання: суддівська винагорода, довічне утримання суддів та суддівський стаж.

Ракурс
 

20-11-2019

НАВЧИСЬ БУТИ ХОРОШОЮ ПОЛІТИКИНЕЮ

Школа ПУЛу жінок
заходь!
Відеоматеріали
Лекцію створено в рамках проекту "ПУЛ жінок"
Жінки-народні депутатки
Член депутатської фракції ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ "СЛУГА НАРОДУ"
Член депутатської фракції ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ "СЛУГА НАРОДУ" Заступник голови Комітету Верховної Ради України з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування Веб-сторінкаДата народження: 11 квітня 1984р.Відомості на момент обрання: освіта вища, юрисконсульт, ПП "Українська консультаційна група", безпартійнa, проживає в місті Києві, судимість відсутня, включена до виборчого списку під № 59.
Copyright www.womeninpolitics.org.ua. All rights reserved
Яндекс.Метрика