Звіробій повідомила результати обшуку у неї вдома

У четвер, 28 листопада, волонтерка Маруся Звіробій розповіла, що правоохоронці під час обшуку в неї вдома забрали телефон, зброю та блокнот. Про це вона сказала журналістам у Київській області, передає «Радіо Свобода».

«Телефон забрали, зброю забрали. Блокнот з емблемою десантно-штурмових військ забрали. Там, між іншим, номер начальника розвідки. Так що, якщо йому буде хтось дивний дзвонити – нехай не дивується», – сказала Звіробій, зауваживши, що вилучена зброя була зареєстрованою.

Нагадаємо, 26 листопада ДБР скерувало до Генпрокуратури проект повідомлення про підозру у погрозі вбивством щодо президента представниці «Європейської солідарності» Софії Федині та Звіробій. 26 жовтня у Львові вони записали трансляцію на Facebook, де розкритикували спілкування президента Володимира Зеленського з добровольцями під час приїзду до Золотого на Донбасі. «Ти там частіше їзди, там тебе підірвуть, хто-небудь там тебе підірве», - сказала волонтерка. Федина додала, що «там ненароком може взірватися граната, а ще там обстріли бувають.. Було би найкрасивіше, щоб це все сталося під час московського обстрілу, коли дехто в білій чи голубій сорочечці припреться на передову».

Як розповідав очільник СБУ Іван Баканов, його відомство теж розслідує провадження щодо висловлювань Федини та Звіробій. За його словами, якщо лінгвістична експертиза підтвердить, що це була реальна погроза, то йтиметься про ув’язнення.

28 листопада детективи Держбюро розслідувань прийшли з обшуками до житла Звіробій.

Тиджень.ua

28-11-2019

НАВЧИСЬ БУТИ ХОРОШОЮ ПОЛІТИКИНЕЮ

Школа ПУЛу жінок
заходь!
Відеоматеріали
Для тих, хто хоче бути професіоналом у політиці. Створено в рамках проекту "ПУЛ жінок".
Жінки-народні депутатки
Член депутатської фракції Політичної партії "Європейська Солідарність" у Верховній Раді України дев'ятого скликання Член Комітету Верховної Ради України з питань з питань зовнішньої політики та міжпарламентського співробітництва Веб-сторінка Заступник члена Постійної делегації у Парламентській асамблеї Ради Європи Веб-сторінка Співголова групи з міжпарламентських зв’язків з Канадою Веб-сторінка Заступник керівника групи з міжпарламентських зв’язків з Китайською Народною Республікою Веб-сторінка Заступник співголови групи з міжпарламентських зв’язків з Французькою Республікою Веб-сторінка Член групи з міжпарламентських зв’язків з Французькою Республікою Веб-сторінка Член групи з міжпарламентських зв’язків з Сполученими Штатами Америки Веб-сторінка Член групи з міжпарламентських зв’язків з Грузією Веб-сторінка Член групи з міжпарламентських зв’язків з Республікою Словенія Веб-сторінка Член групи з міжпарламентських зв’язків з Республікою Польща Веб-сторінкаДата народження: 31 травня 1978р.Відомості на момент обрання: освіта вища, народний депутат України, член Політичної партії "Європейська Солідарність", проживає в місті Києві, судимість відсутня, включена до виборчого списку під № 23.
Copyright www.womeninpolitics.org.ua. All rights reserved
Яндекс.Метрика