ЄС очікує від України плану дій щодо Антикорупційного бюро – Зеркаль

ЄС очікує від України конкретного плану дій щодо створення та функціонування Національного антикорупційного бюро. Про це в ефірі телеканалу «Інтер» сказала заступник міністра закордонних справ Олена Зеркаль, передає УНН.

Вона відзначила, що корупція є наріжним каменем українського суспільства.

Вона також нагадала, що керівник Антикорупційного бюро досі не призначений.

“Від нас очікують конкретного плану дій, плану, де вони побачать як ми збираємось організовувати процеси по створенню бюро. Коли воно почне функціонування, коли буде дібраний склад, коли буде зрозуміло які його остаточні функції”, — зазначила О.Зеркаль.

Водночас вона відзначила, що в питанні запровадження безвізового режиму все буде залежати від України. “Все буде залежати тільки від нас. Як тільки ми будемо виконувати всі критерії, ми будемо отримувати позитивні сигнали і ми отримаємо безвізовий режим”, — додала вона.

Нагадаємо, Президент України Петро Порошенко повідомив, що глава Антикорупційного бюро буде призначений наступного тижня.

Як повідомляв УНН, конкурсна комісія з обрання голови Національного антикорупційного бюро направила кандидатури Артема Ситника та Миколи Сірого на розгляд Президенту.

УНН

08-11-2017

НАВЧИСЬ БУТИ ХОРОШОЮ ПОЛІТИКИНЕЮ

Школа ПУЛу жінок
заходь!
Відеоматеріали
Що таке імідж і з чого він складається? Які шляхи його формування? Як правильно формувати позитивний імідж? На що і на кого орієнтуватися? Яких помилок слід уникати у формуванні та підтриманні свого політичного іміджу? Про зовнішність, репутацію та поведінку розповідають експерти у фільмі «Жінки в політиці. Імідж»
Жінки-народні депутатки
Член депутатської фракції Політичної партії "ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА - ЗА ЖИТТЯ" у Верховній Раді України
Член депутатської фракції Політичної партії "ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА - ЗА ЖИТТЯ" у Верховній Раді України Член Комітету Верховної Ради України з питань Регламенту, депутатської етики та організації роботи Верховної Ради України Веб-сторінкаДата народження: 29 жовтня 1981р.Відомості на момент обрання: освіта вища, тимчасово не працює, член Політичної партії "ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА – ЗА ЖИТТЯ", проживає в місті Києві, судимість відсутня, включена до виборчого списку під № 26.
Copyright www.womeninpolitics.org.ua. All rights reserved
Яндекс.Метрика