Іонова: Лідери опозиції вже зустрілися з понад 30 міністрами закордонних справ

Лідери опозиції вже зустрілися з понад 30 міністрами закордонних справ різних країн світу. І більшість з закордонних гостей відвідали Штаб Національного спротиву в Будинку профспілок. Про це заявила народний депутат від “УДАРу” Марія Іонова на брифінгу у Штабі національного спротиву.

“Останні події в Україні набули резонансу в світі. Міжнародна спільнота активно моніторить, що у нас відбувається. І ми будемо просити їх представників і надалі продовжувати свою місію, щоби не було подальших провокацій з боку влади на мирному протестному Майдані”, - зазначила Марія Іонова.

Вона також відзначила, що протягом останніх днів очільники опозиції мали зустрічі з заступницею Держсекретаря США з питань Європи та Євразії Вікторією Нуланд, заступником Генерального секретаря Європейської служби зовнішньої діяльності Хельгою Шмід і багатьма керівниками Парламентської асамблеї ОБСЄ.

“Вже можна офіційно повідомити, що завтра на Майдані буде підтримувати український народ і його європейське майбутнє екс-Президент Грузії Міхеіл Саакашвілі. Також прибуде делегація з Європарламенту від Європейської Народної Партії, вони теж виступатимуть на Майдані. Вже прибула делегація з 45 представників литовської партії, яка входить в родину ЄНП”, - зазначила народний депутат.

Іонова також повідомила, що найближчим часом у Конгресі США відбудуться слухання по Україні. “Думаю, наші представники там теж будуть і викладуть об’єктивну інформацію про всі події, які відбуваються в Україні. І ми очікуємо на відповідну реакцію США”, - наголосила Марія Іонова.

Прес-служба партії УДАР

08-11-2017

НАВЧИСЬ БУТИ ХОРОШОЮ ПОЛІТИКИНЕЮ

Школа ПУЛу жінок
заходь!
Відеоматеріали
Проект "Створення політичного українського лобі жінок" представляє ще один мотиваційний ролик для жінок та дівчат
Жінки-народні депутатки
Член депутатської Фракції Політичної Партії "ГОЛОС" у Верховній Раді України дев'ятого скликання
Член депутатської Фракції Політичної Партії "ГОЛОС" у Верховній Раді України дев'ятого скликання Перший заступник голови Комітету Верховної Ради України з питань транспорту та інфраструктури Веб-сторінкаДата народження: 5 жовтня 1976р.Відомості на момент обрання: освіта вища, віцепрезидент, радник ректора, університет "Київська Школа Економіки", член Політичної Партії "ГОЛОС", проживає в місті Києві, судимість відсутня, включена до виборчого списку під № 2.
Copyright www.womeninpolitics.org.ua. All rights reserved
Яндекс.Метрика